• Παρεχόμενες πληροφορίες

Όλα τα στοιχεία που παρέχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (κείμενα, εικόνες κ.α.) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή ή παραποίησή τους. Οι πληροφορίες που αφορούν σε φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, συλλέγονται από τις αντίστοιχες εταιρείες κατασκευής.

  • Διαθεσιμότητα / Αποστολή προϊόντων

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες και είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή. Αν ωστόσο προκύψει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη διαθεσιμότητα της παραγγελίας σας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουν εγκαίρως τη παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

  • Τιμολόγηση προϊόντων

Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η τιμή του συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Στη φόρμα παραγγελίας αναγράφεται η τελική τιμή του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής.

Το www.xtrmequipment.gr έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές του κάθε προϊόντος, με βάση τις προτεινόμενες τιμές λιανικής. Σε περιπτώσεις προσφοράς ή έκπτωσης, αναγράφεται η αρχική τιμή του προϊόντος και η τιμή της προσφοράς/έκπτωσης.

Για ομαδικές αγορές (για συλλόγους ή επιχειρήσεις) παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, πριν ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική σας αγορά.

  • Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.xtrmequipment.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει τα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

  • Προστασία προσωπικών δεδομένων

Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.α.) έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας στείλουμε τη παραγγελία σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διασφαλιστούν αμέσως, για όσο χρονικό διάστημα θα είστε εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα και εμείς δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε στο ακέραιο τα προσωπικά σας στοιχεία.

  • Μη παραλαβή της παραγγελίας

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί θεωρείται δεσμευτική η παραλαβή της από εσάς. Εάν για κάποιο λόγο δε μπορείτε να τη παραλάβετε τη μέρα που ειδοποιηθήκατε από την εταιρεία ταχυμεταφορών και χρειάζεστε ολιγοήμερη παράταση, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Στη περίπτωση που από δική σας αμέλεια δε παραληφθεί η παραγγελία σας, θεωρείται δεσμευτική η νόμιμη αποζημίωση από πλευράς σας προς το κατάστημά μας. Είστε υποχρεωμένοι να καταθέσετε σε τραπεζικό μας λογαριασμό τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, όπως αυτά ορίζονται από την εταιρεία ταχυμεταφορών.